Понеділок, 20.05.2024, 01:11
Головна
Реєстрація
Вхід
MUSIC ua
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи слухаєте Ви українську музику?
Всього відповідей: 75
Міні-чат
Головна » 2009 » Лютий » 2 » Marakesh презентував кліп «Не любовь»
Marakesh презентував кліп «Не любовь»
21:12
Київський гурт Marakesh закінчив роботу над кліпом «Не Любовь» зі свого нового альбому «М». Режисером виступив метр українського кліпмейкерства Віктор Придувалов, який знімав відео для таких гуртів як Океан Ельзи, Green Grеу, ТНМК, ТОЛ, Бумбокс та багатьох інших. 

«Придувалов дуже талановитий і я вважаю що багато гуртів досягли успіху завдяки

співпраці з ним. При цьому, Віктор сам музикант і добре допомагає молодим

альтернативним командам, таким як ми; тим, хто його зачепив, він може подарувати кліп! Це наш перший справжній кліп, він зроблений дуже якісно, але при цьому не вилизано. Він досить нестандартний, з ідеєю і зі смаком, ви зрозумієте про що я, коли самі його побачите», - ділиться враженнями Марік, лідер гурту.
 
Робота над даним синглом дала старт співпраці гурту Marakesh та незалежного лейблу ІншаМузика. Саунд-продюсером треку став Сергій "Knob" Любінський (запис - WhiteStudio), вже визнаний майстер якісного звуку (альбоми ТОЛ, АННА, Pins та ін), а режисером відео - Віктор Придувалов, один із засновників лейблу.

Зйомки відбулися 11-го листопада 2008 року, рівно через три дні після виходу попереднього кліпу Marakesh, «Ты і Я». Обидві роботи об'єднані тим, що в них задіяні фани та друзі групи. Перед зйомками Марік оголосив конкурс, в якому парочки мали надсилати свої відео, на яких вони цілуються в будь-яких незвичайних локаціях. Кращі з них потрапили в кліп. Своїх київських друзів учасники гурту знімали самі.

Марік: «Мені знадобилося переглянути цей кліп разів 15, щоб зрозуміти наскільки він мені
подобається. І це круто, тому що раніше зі мною такого не бувало! Це єдиний випадок, коли ми нічого не змінювали після першогоо монтажу - немає потреби радити що-небудь режисерові, який знімав одні з моїх улюблених українських кліпів, коли я ще пішки під стіл ходив».

Можна написати ще багато емоційних слів, але музиканти хочуть, щоб кожен сам дав оцінку тому, що вийшло. Ви зможете зробити це найближчим часом, кліп вже з'являється в ефірах музичних телеканалів і в мережі


за матеріалами  FaDiez.com.ua  

Переглядів: 866 | Додав: almusic | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Лютий 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Пошук
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |