Середа, 08.05.2024, 23:19
Головна
Реєстрація
Вхід
MUSIC ua
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи слухаєте Ви українську музику?
Всього відповідей: 75
Міні-чат
Головна » Архів матеріалів
Хоча половина зими вже за плечима, для справжніх лижників та інших любителів катання з гір це не причина засмучуватися, оскільки гірськолижний сезон триватиме ще до квітня. На це і сподівається група Фліт, яка 31-го січня презентує свою нову пісню з категоричною назвою "Однозначно!". Написана "Однозначно!" була ще восени, але поки були завершені всі студійні експерименти з нею, минуло два місяці. Зате тепер її можна вважати однією з тих пісень, які пасують на роль синглу з майбутнього, однойменного з цією піснею альбому, над записом якого зараз і працює група. за матеріалами FaDiez.com.ua
Переглядів: 793 | Додав: almusic | Дата: 07.02.2009 | Коментарі (0)

Тарас Химич та його команда "Invert Pictures" закінчили роботу над новим відео Тартака - на пісню "Дж...ангел". Робота вийшла доволі оригінальною, а для багатьох - і дуже несподіваною. 
В суботу, 24-го січня, з 16.30 до 17.30, в залі "Солодке життя" кінотеатру "Жовтень", що в Києві на Подолі, всі бажаючі можуть подивитися новий кліп групи Тартак - на пісню "Дж...ангел"! Кінотеатр знаходиться недалеко від станції метро Контрактова Площа, за адресою: вул. Костянтинівська, 26. Вхід вільний!
 

Всі учасники зйомок чудово зіграли свої ролі, а головних героїв кліпу - спортсменів-фріфайтерів - Оленку Овчіннікову та Юрка Саманюка ми вітаємо з чудовим дебютом! Однак є і сумний факт - "Дж...ангел" став останньою відео-роботою одного із учасників команди "Invert Pictures", а ще - футбольного хулігана, лідера і співзасновника LCF (Lviv City Firm), бійця-рятівника загону МНС - ... Читати далі »
Переглядів: 931 | Додав: almusic | Дата: 02.02.2009 | Коментарі (0)

Київський гурт Marakesh закінчив роботу над кліпом «Не Любовь» зі свого нового альбому «М». Режисером виступив метр українського кліпмейкерства Віктор Придувалов, який знімав відео для таких гуртів як Океан Ельзи, Green Grеу, ТНМК, ТОЛ, Бумбокс та багатьох інших. 

«Придувалов дуже талановитий і я вважаю що багато гуртів досягли успіху завдяки

співпраці з ним. При цьому, Віктор сам музикант і добре допомагає молодим

альтернативним командам, таким як ми; тим, хто його зачепив, він може подарувати кліп! Це наш перший справжній кліп, він зроблений дуже якісно, але при цьому не вилизано. Він досить нестандартний, з ідеєю і зі смаком, ви зрозумієте про що я, коли самі його побачите», - ділиться враженнями Марік, лідер гурту.
 
Робота над даним синглом дала старт співпраці гурту Marakesh та незалежного лейблу ІншаМузика. Саунд-продюсером треку став Серг ... Читати далі »
Переглядів: 862 | Додав: almusic | Дата: 02.02.2009 | Коментарі (0)

26 січня у Києві відбулася презентація відеокліпу Green Grey на пісню «Тот день» з однойменного альбому, який готується до випуску. Відео стало подарунком гуру українського кліпмейкерства Віктора Придувалова на 15-річчя команди. За задумом автора, у кліпі знялися 15 українських виконавців, кожен з яких, у тому чи іншому прояві, на власному прикладі оповідає історію становлення Green Grey та української альтернативної сцени в цілому. 
«Тот день» пережили: Бумбокс, Диверсанти, Димна Суміш, Друга Ріка, Новий Союз, С.К.А.Й., ТНМКонго, Юлія Лорд, Esthetic Education, Gorchitza Live Project, Marakesh, SisterSiren, SuperDivka, Tomato Jaws та Void. 

«Ми запросили для зйомок нашого відео саме ці гурти, тому що в їх формуванні та розвитку можна простежити всю історію українського року, починаючи від основи Green Grey. Під враженням від нашої творчості багато хто почав створювати свою власну музику. І що мене тішить - це «справжні» групи, ... Читати далі »
Переглядів: 886 | Додав: almusic | Дата: 02.02.2009 | Коментарі (0)

Dalai Lama – це шестеро хлопців з одного зі спальних районів Львова. Шість неординарних поглядів на музику. Шість особистостей, які одного дня вирішили зіграти те, чого їм самим не вистачало. 
Під час запису, як і належить молодим шукачам, музиканти експериментували зі звуком. До прикладу в Michael Jackson Knows можна почути радіоточку записану просто з звукознімача гітари, а цікаві електричні писки вAudrey Hepburn видавали два мобільні телефони під час конференц-звязку з вокалістом Сашком, який в третій мобільник співав приспів. У випадку з Disco хлопаки кардинально змінили студійний запис в порівнянні з концертною версією та змусили свого барабанщика записати всі (!) партії за одну ніч. 

Культурні координати альбому «the Sixth Turtle» лежать серед оскаженілого прог-року, розковбасного диско-панку, камерного пост-року, морозного тріп-хопу ... Читати далі »

Переглядів: 775 | Додав: almusic | Дата: 02.02.2009 | Коментарі (0)

« 1 2
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

| Copyright MyCorp © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz |